Starity

Harry visszafogta magát a randalírozásban

2011. május 03. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

II. Erzsébet angol királynő a királyi esküvőt követő fogadáson – melyet ő rendezett – nem volt jelen, s ennek korábbi nyomós okai voltak unokája, Harry személyében.

hirdetés
Harry visszafogta magát a randalírozásban

Köztudott, hogy Prince Harry szeret rendbontóként viselkedni, vagy éppen botrányos öltözködésével ér el közfelháborodást, ám abban is nagy gyakorlata van, hogy nagymamáját, magát az angol királynőt hogyan hozza kellemetlen helyzetbe. II. Erzsébet már nem egyszer szégyenkezett a herceg általában ittas állapotban tett kínos megjegyzései miatt, s ezt kiküszöbölve saját fogadására sem ment el.

Harry most ugyan a királynőn nem viccelődött, ám volt néhány poénos megjegyzése, mely az érintetteknek már talán kevésbé lehetett humoros. Csínytevéseit azzal kezdte, hogy a Buckingham-palota egyik terméből éjjeli bárt csinált, ám a többi termet sem kímélte, fenekestül felforgatta a helyet.

A toastnál arab fejkendőben állt ki az ünneplők elé, melyet az ifjú férjnek is ajánlott, célozva a korai kopaszodására, majd áttért Vilmos katonai érdemeire, melyből nem hagyhatta ki, hogy ugyan csak egy hetet töltött a seregben, szerinte mégis Rambónak képzeli magát emiatt. Harry kitért arra is, hogy gyermekkorukban Vilmos többször lepofozta (talán próbálta jó útra téríteni öccsét), illetve Prince Harry szerint volt, hogy Prince William légpuskával is meglőtte. A bátynál a biztosítékot azonban, ha ezek még nem verték ki, akkor az biztosan, amikor öccse említést tett arról, hogy az idősebb testvér szereti magát alsónadrágban mutogatni pólós társainak.

Ezeket a hercegnek talán elnézhetjük illuminált állapota miatt, ám nem csak ő volt az egyetlen, aki furcsa megjegyzéseket tett: Kate Middleton apja, Michael szerint Vilmos jól beilleszkedett az ő családjukba.

A fogadás jól zárult, hiszen a palota még mindig áll, és úgy tűnik, jelentősebb károkat sem szenevedett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek