Starity

Thalía pénteken adja le könyvét

2011. május 04. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mexikói énekesnőnek pénteken kell leadnia legújabb könyvének tervezetét, melynek már utolsó fejezetén dolgozik.

hirdetés
Thalía pénteken adja le könyvét

Egy korábbi cikkünkben arról számoltunk be, hogy bizonyos online könyváruházak szerint már megvan Thalía legújabb, életrajzi könyvének címe, mely így hangzik: Cada día más fuerte, magyarul „Minden nap egyre erősebben”.

Nem kell tovább kételkednünk, hiszen e címet már az énekesnő is személyesen megerősítette egyik legutóbbi Twitter-bejegyzésében, melyből egyúttal az is kiderül, hogy péntekre már készen kell lennie a teljes anyagnak.

– 6 horas escribiendo en ultimo capitulo de „Cada día + fuerte” en la recta final de afinar el libro... Ya entrego el viernes! Casi casi!
(„6 órája írom a Cada día más fuerte utolsó fejezetét, a végső simítások célegyenesében... Már adom le pénteken! Majdnem megvan minden!”)

A gyönyörű sztár egyébként még terhessége utolsó előtti hónapjában is aktív, legutoljára május 2-án jelent meg a nyilvánosság előtt egy New York-i rendezvényen (képünkön), férje, Tommy Mottola társaságában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek