Starity

Harryt szívesen látnák az orosz trónon

2011. május 05. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alexander Baunov, a diplomatából lett újságíró szerint az oroszok szívesen látnák Harry herceget az országuk élén.

hirdetés
Harryt szívesen látnák az orosz trónon

Prince Harrynek nincs oka aggodalomra: ha megunja az angolokat, akkor az oroszok tárt karokkal fogadják. Ugyan a fiatalabb herceg a harmadik az angol trónöröklési sorban, Anglia királyává válni számára szinte lehetetlen, hiszen apja, Károly következik II. Erzsébet után, s őt követi bátyja, Vilmos. 

Alexander Baunov orosz diplomatából avanzsált újságíró szerint Harry lehetne az első király az 1917-ben a bolsevikok által elűzött II. Miklós cár és családja, a Romanovok után. Szerinte a 26 éves herceg szimbolikus szerepet kapna a jelenlegi két kormányfő, Vlagyimir Putyin és Dmitrij Medvegyev mellett.

„Nekünk nincsenek királyi esküvőink, sem egyéb pozitív, csupán elhízott képviselőkkel és tehetségtelen énekesekkel, illetve bugyuta valóságshow-sztárokkal kell beérnünk. Néztem az angolokat, ahogy megszervezik és lebonyolítják az esküvőt azt hiszem, jó volna itt is visszaállítani a monarchiát – magyarázta az újságíró.

„A herceg dédnagymamája, Olga, a Romanov dinasztia egyik utolsó hercegnője, továbbá V. György angol király unokatestvére II. Miklós cár volt, tehát ha úgy vesszük, akkor az angol hercegek az ő unokaöccsei – tette hozzá Alexander.

Nos, kedves gesztus Baunovtól, ám minden bizonnyal a herceg nem fog élni a lehetőséggel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek