Starity

Megérkezett Jordin Sparks első kislemeze

2011. május 06. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy néz ki Jordin Sparks is a 2011-es év egyik nagy visszatérője lesz. Legújabb kislemeze az I Am Woman címet kapta.

hirdetés
Megérkezett Jordin Sparks első kislemeze

Jordin Sparks az Aol Musicnak beszélt legújabb kislemezéről – ami egyben a harmadik albumának beharangozója –, és arról is, hogy miről is szól a dal.

Az énekesnő visszatérő dala az I Am Woman címet viseli, amely tegnap debütált a YouTube-on.

„Az I Am Woman egy olyan dal, amely a nők életének különböző szemponjairól szól. Például lehet valaki anya és sikeres előadó is egyben. Továbbá arról szól, hogy nekünk mindig nőnek kell maradnunk, és egy nőnek mennyi erőfeszítésre van szüksége az életben. Ez a dal csupán a nők csodálatosságát mutatja be” – mondta a 21 éves énekesnő. 

Az új dal egy nagyon pörgős, Jordintól nem megszokott szerzemény.

Talán a készülő albumot Gwen Stefani ihlette, hiszen Miss Sparks elmondta, hogy Gwen az egyik példaképe.

„Mindenképpen Gwen Stefanit mondanám inspirló személynek az életemben. Csak rá kell nézni. Úgy értem a megjelenése mindig nagyon elbűvölő. Ő egy csodálatos ember. Talán azért is hatott rám, mert a mentorom volt az American Idolban” – mesélte, és azt is hozzátette, hogy édesanyjára, illetve nagymamájára is felnéz. 

Az új dalhoz hamarosan készül a klip, amely szintén Jordintól szokatlan stílusú lesz. A hírek szerint az énekesnő táncpróbákra járt, hiszen hamarosan turnézni indul. 

Éppen keresek egy remek rendezőt, és meglátjuk mi fog történni. Fejlődni akarok, de nem annyira, hogy az emberek ne tudják ki is vagyok. Próbálok más dolgokat kipróbálni, valami újat nyújtani, viszont magam maradni” – fejezte be Jordin. 

Mindenesetre a dalt már most a „nők himnuszának” nevezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek