Starity

Anima Sound System: remixlemez, klip, London

2011. május 06. 13:01   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az e hétvégén Londonban koncertet adó Anima Sound System legutóbbi, 2010 végén megjelent Tedd a napfényt be a számba című lemezének címadó dalához forgatott videoklipet. A kisfilm Budapesten és Párizsban készült.

hirdetés
Anima Sound System: remixlemez, klip, London

Miközben a klip forgott Túri Bálint Márk rendezésében, több remixer és DJ is nekifeszült a dalnak, hogy glitch-, dubstep- és technoremixeket készítsenek belőle. Így született meg Kolin rockgitárokkal operáló értelmezése, Tommy Brutkho, Hot X és Coyote tech-verziója, vagy az Easy Life Natural és a Qualitons-gitáros Szőke Barna kísérleti remixe.


Anima Sound System: Tedd a napfényt be a számba

Az elkészült összeállítás különlegessége, hogy nemcsak a címadó dalból, hanem az utolsó Anima-album további 5 dalából is készült remix. Ezeket a mixeket az NVC egyik vezető-producer-dj-je, Tempo, a közelmúltban a neves K7 kiadónál is megjelenő Pernau, a londoni Sheever és az eddig drum 'n' bassben jeleskedő 0.5 kilo készítette el a lemezre. Az Anima a bevezetőben említett hétvégi londoni koncertjét, illetve a Németh-Prieger-páros new beat dj-setjét az egyik legfontosabb európai klubban, a Cargóban mutatja be május 8-án, ahol nem most játszik először az idén 18 éves elektronikus zenekar, míg a kliprendező, Túri Bálint Márk Tiki című kisjátékfilmjét május 7-én mutatják be a Filmszemlén.

A remixlemez tracklistáját itt tudjátok meghallgatni:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek