Starity

Megjelent Taylor Swift új klipje, a Mean

2011. május 07. 11:11   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grammy-díjas country-pop énekesnőnek októberben jelent meg harmadik nagylemeze, a Speak Now. Taylor első két kislemezéhez bemutatta a videoklipeket, melyek nagy sikereket értek el, s most a Meannek is megjelent a kisfilmje.

hirdetés
Megjelent Taylor Swift új klipje, a Mean

Taylor Swift március 7-én adta ki hivatalos kislemezként a Mean című dalt. A szám az amerikai Bilboart Hot 100 listán már a 11. helyig jutott el, de még nagy sikerek várhatnak rá. Az énekesnő április 22-én a GAC Top 20 Country Countdow című műsorban mondta el, hogy a Meanhez készült videót pár hét múlva mutatják be. A május 6-án debütáló klipet Declan Whitebloom rendezte, és az Orpheum Színházban forgatták Los Angelesben.

A dalt az énekesnő írta, és féltékeny barátjáról szól, aki elnyomja őt, és a videó is erre a témára épült. A klipben olyan emberek tűnnek fel, akiket társaik elnyomnak és kinevetnek, Taylor pedig egy színházteremben énekel arról, hogy ha felnő, nagy lesz és sikeres, és mindenki, aki eddig lenézte, csak vesztes marad majd. A kisfilmben Swift pár jelentetben egy vonat elé kötözve látható, és barátja áll fölötte: ezzel jelképezi azt, hogy barátja lerombolja önbizalmát. A videó végén mindenki, akit elnyomtak, sikeres lesz, és Taylor pedig a Brodwayn énekel híres énekesnőként. A videóban feltűnik Joey King ameriai gyerekszínész is.

A klip még nem került fel az éneskenő YouTube-csatornájára, de hivatalos oldalán megtekinthető a kisfilm.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek