Starity

Lady Gaga megalkotta a valódi szörnyetegeket

2011. május 07. 14:02   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A polgárpukkasztó világsztárok sokszor már önmagukban nevetségesek, de van még tovább is. Viselkedésük, zenéjük, lényük megihleti az unatkozó, kreatív és bomlott elméket is, akik továbbfejlesztik a celebek munkásságát.

hirdetés
Lady Gaga megalkotta a valódi szörnyetegeket

E videóösszeállítás Lady Gaga nyomán született művekből készült, és remélhetőleg a rajongókat is megmosolyogtatja majd, hogy a Mother Monster létrehozta a valódi szörnyetegeket.

A katonáknak is szükségük van egy kis kikapcsolódásra, ezt bizonyítja ez a videó. Az Afganisztánban állomásozó amerikai hadsereg tagjait megihlette a Telephone című dal és egy romantikus-humoros koreográfiát kreáltak köré.

A következő videó jó példa arra, amikor nemcsak a dalra készítenek alternatív változatot, hanem a szöveget is átírják. Szintén a Telephone-t pécézték ki maguknak az alkotók, újragondolva és újraforgatva magát a klipet is, benne összesűrítve és kifigurázva mindent, ami Lady Gagát és Beyoncét jellemzi. Az elkészült anyagból remek paródia született.

A következő videó már enyhén elmebeteg feldolgozás. A nagymami összeszedi a fiatal háttértáncosokat, és videoklipet forgat, a néző pedig csak tátott szájjal bámul, és nem hiszi el, amit lát. A legrosszabb az egészben, hogy ez már annyira szörnyű, hogy muszáj végignézni. A választott dal az Alejandro.

A következő klip alapjául már Lady Gaga egyik újabb szerzeménye, a Born This Way szolgáltatta az alapot. Ez az úriember elég profin tolja. A „hogyan botránkoztassunk nagyvárosban” versenyen valószínűleg dobogós helyezést érne el főszereplőnk. Nevetés közben megnézhetjük New York híresebb központjait is.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek