Starity

Adriana Lima büszke brazil származására

2011. május 08. 13:01   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Victoria’s Secret egyik legszebb angyala pár hete Pierre Debusschere-nek állt modellt. A képek mellett Brazíliáról is beszélt a VMAN-nel készített interjúban.

hirdetés
Adriana Lima büszke brazil származására

Adriana Lima nemrég a VMAN című magazinnak adott interjút, melyben leginkább Brazíliáról mesélt. Az alig féloldalas nyilatkozat mellé készült egy fotósorozat is, amihez két – szintén brazil – férfi modellt kapott kiegészítőül. A képeket egyébként Pierre Debusschere-nek köszönhetjük.

– Mesélj nekünk a brazil hátteredről, honnan származol, és mikor hagytad ott az otthonod?
– Bahía állam fővárosában, Salvadorban születtem, és tizenöt évvel ezelőtt hagytam el az otthonom.

– Milyenek a kilátások Brazíliában a művészetek és a divat terén?
– Szerintem a brazil művészet nagyon futurisztikus. Példa erre Oscar Niemeyer építész, aki a legfontosabb műemlékeket, múzeumokoat, és a főváros jó néhány részét építette. Több mint 100 éves, és még talpon van, és alkot. A brazil divat is mindenütt jelent van a világban. Carlos Miele a kedvenc tervezőm, ő tudja, hogyan kell olyan ruhákat készíteni, amik elegánsak és egyben szexisek is.

– Milyen gyakran térsz vissza Brazíliába?
– Legalább háromszor egy évben.

– Ha birtokodban lehetne egy szupererő, mi lenne az?
– Én hősnek tekintem magam. Miért? Mert a szerelem, amit a férjem iránt érzek, létrehozott egy csodálatos dolgot, Valentinát. Nincs is annál szebb, mint amikor életet adsz.

– Hogy érzed a brazil szellemet a mindennapi életedben?
– Nagyon szerencsés vagyok, és büszke arra, hogy barzil vagyok. Hiszem, hogy több kapcsolat van a természet és köztünk, sőt, többet is nevetünk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek