Starity

Jordin Sparksnak a 15 kiló mínusz erőt ad

2011. május 09. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az American Idol egykori győztesének, úgy látszik, megnőtt az önbizalma azóta, amióta közel 15 kilótól szabadult meg.

hirdetés
Jordin Sparksnak a 15 kiló mínusz erőt ad

Jordin Sparks sosem volt arról híres, hogy vékony, viszont a duci sztárok között is az egyik legszebbnek választották.

Biztosan rajongóit is sokkolta azzal, hogy hirtelen mennyit fogyott. A hírek szerint most tart 15 kilónál, és nem szeretne megállni.

„Szeretek enni. Makacs és akaratos vagyok, hiszen nem szándékozom olyan vékony lenni, mint más sztárok” – mondta egy 2009-es interjúban. Ám úgy látszik, a 21 éves énekesnő megelégelte a súlyproblémáival foglalkozó cikkeket, kritikákat, és elkezdett dolgozni egy személyi edzővel, aki igenis rákiabált, amikor Jordin lustálkodni próbált.

A kemény munka meghozta a gyümölcsét, hiszen nemcsak új alakot kapott, hanem önbizalma is visszatért. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a napokban a Twitterre feltöltött egy képet, ahol bikiniben mutatja meg magát, holott eddig a tengerpartra is úgy ment ki, hogy magára csavart egy törölközőt.

hirdetés

Hogy mi a titka a Grammy-jelölt énekesnőnek, azt maga osztotta meg a nagyérdeművel: „Mindig más gyakorlatokat végeztem. Lépcsőzés, futás, én pedig próbáltam mindent megcsinálni. Elmondhatom, hogy még a fenekem is nagyon fáj” – mondta nevetve Jordin.

„Ha eszem, akkor lassabban, illetve kevesebbet. Utána lehet, éhes maradok, de nemet kell mondani, arra, hogy még többet egyek. Ó, és persze zumba” – osztotta meg Tumblr fiókján.

Jordin Sparks szinte újjászületve várhatja harmadik albuma debütálását – amely pár héten belül a polcokra kerül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek