Starity

A magyar rajongók csalódtak Shakirában

2011. május 10. 16:04   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Shakira már második alkalommal adott koncertet hazánkban, ám a tőle megszokott barátságos viselkedés helyett nagyképű és lenéző volt rajongóival szemben – adta hírül a femcafe.hu.

hirdetés
A magyar rajongók csalódtak Shakirában

Shakira egy kis magánrepülőgéppel érkezett Budapestre, alig fél órával a kiírt koncertkezdés előtt. Emiatt a koncert több mint másfél órás csúszással kezdödött el. A repülőtéren egy kereskedelmi csatorna stábja és a rajongók várták őt kitartóan, de hiába. Az énekesnőért érkező kisbusz meg sem állt a kisgépeknek fenntartott terminál peronjáig. Itt a busz felvette Shakirát, és egy másik, távolabb eső kapun hagyták el a reptér területét, esélyt sem adva a rá várakozó fanatikusoknak arra, hogy legalább megpillanthassák kedvencüket.

A kitartó rajongók a koncert befejezése után Shakira hoteljénél is megjelentek, ahol még ennél is kiábrándítóbb élményben volt részük. A késő éjjelre egy maroknyira apadt társaság órákig állt a hotel bejáratánál a hidegben, ám ahogy Shakira megérkezett az autójával a bejáratához, pár másodperces várakozás után, lenéző pillantás kíséretében jelezte a sofőrnek, hogy hajtson tovább, aki tett egy kört a szálloda körül, majd lehajtott a hotel mélygarázsába.

Shakira a koncert másnapján is Budapesten tartózkodott, de végig a garázson keresztül közlekedett, és ügyet sem vetett a tömegre, akik csak rá vártak. Viselkedésének okára viszont csak távozásakor derült fény.

A reptérre ugyanis már nem egyedül érkezett, hiszen elkísérte barátja, Gerald Piqué is, aki az FC Barcelona focistája. A futballista valószínűleg nem szerette volna, hogy fény derüljön ittlétére, így mindent elkövettek annak érdekében, hogy senkivel se fusson össze az itt töltött két nap alatt. Hazaindulásukkor viszont nem számítottak arra, hogy néhány ember várni fogja őket a kisgépes terminál bejáratánál. Amikor Shakira ezt észrevette, szinte csaliként kezdte el osztogatni az aláírásokat, és közös képeket készíteni, míg barátja beslisszolt a terminál bejáratán. Valószínűleg Shakira is tudatában van annak, hogy sikerét a rajongóinak köszönheti, ám sajnos magyarországi tartózkodása alatt semmi jelét nem mutatta annak, hogy ezt meg is szeretné hálálni szerető közönségének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek