Starity

Zenék, amelyek Demi Lovatót inspirálják

2011. május 10. 17:05   |   Szerző: Karina197

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato a Seventeen magazin segédszerkesztőjeként úgy blogol a hírlap hivatalos honlapján, mint egy újságíró. Most azokról a dalokról beszélt, amelyek inspirálják őt.

hirdetés
Zenék, amelyek Demi Lovatót inspirálják

Mint láthattuk nemrégiben egy felvételben, Demi Lovato a Seventeen Magazine segédszerkesztője lett, így próbál segíteni azokon a fiatalokon, akik hozzá hasonló problémákkal küzdöttek. A lapnak van online hírportálja is, ahol a szerkesztők interneten keresztül is tudják tartani a kapcsolatot olvasóikkal, illetve blogot is vezetnek. Így tesz az ifjú csillag, Demi, aki most azokról a dalokról írt, amelyek megkönnyítették az életét. A felsorolás előtt elolvashatunk egy rövid bevezetőt is.

„A zene mindig is nagy része volt az életemnek, és segített nekem a nehéz időkben. Bizonyos dalok mindig önbizalmat adnak, jó hangulatba hoznak, és inspirálnak. Íme egy lista néhány kedvencemről, azokról a dalokról, amelyek segítenek megőrizni pozitív hangulatomat, és eszembe vésik, hogy maradjak erős.

1. Jon McLaughlin – We All Need Saving. Akkor hallgatom ezt a számot, amikor meg akarom magam nyugtatni, hogy nem én vagyok az egyetlen ezen a bolygón, akinek problémái vannak.

2. Eminem – Not Afraid. Ez a dal igazán megihlet, mivel ez az album Eminem gyógyulásán alapult. A dal arra késztet, hogy magabiztosnak érezzem magam azok után, hogy legyőztem ezeket a betegségeket.

3. MercyMe – Word of God Speak. A kedvenc számom tőlük! Miután végighallgatom, a hitem megújul.

4. Sam Cooke – A Change Is Gonna Come. Ez a zene egy olyan klasszikus, amely mindig azt súgja, hogy minden rendben lesz.

5. Stacie Orrico – Strong Enough. Majdnem minden nap meghallgatom. Olyan érzést ad, hogy van célom az életemben, mert Isten elég erőt ad nekem.

6. BarlowGirl – Surrender. Azért, hogy heverj ki bármilyen függőséget, fel kell ismerned azt, és fel kell adnod, amit neked le kell győznöd. Ez olyan dal, amelyet folyton ismételgettem a kezelésen, mert tudtam, ha feladom a közdelmet, le leszek győzve.

7. Bethany Dillion – Beautiful. A szöveg arra emlékeztet, hogy szép vagyok, még ha bizonytalan is.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek