Starity

Bieber szánalmasnak nevezte a CSI sztárját

2011. május 13. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber kiakadt a CSI sztárjára, Marg Helgenbergerre, mert a nő kritizálta a viselkedését a forgatás alatt.

hirdetés
Bieber szánalmasnak nevezte a CSI sztárját

Nemrég írtuk, hogy Marg Helgenberger, a CSI sztárja leszólta Biebert, mert a forgatás alatt hülyén viselkedett, egyenesen neveletlen kamasznak titulálta. Nos, Justin reakciója a Twitteren érkezett, s egészen odáig merészkedett, hogy a 11 éve pályán lévő színésznőt szánalmasnak nevezte.

Enyhén szánalmas, ha valakivel rövid ideig találkoztam, és alig dolgoztam vele együtt, béna megjegyzést tesz rád. Én azért továbbra is sok szerencsét kívánok neki, s több kedvességét – üzente Justin május 9-én.

Továbbá azt is megosztotta, hogy Marg egyszer leszidta, hogy maradjon nyugton, és ő igazat adott neki, leült – így nem érti a színésznő problémáját.

Justin viszont elérte az ellenkezőjét, most már nemcsak Marg, hanem a producerek is gyerekesnek tartják, és a közvélemény is a fórumokon. Nem okos húzás egy tehetséges színésznőt szánalmasnak nevezni, mert így – sokak örömére, vagy éppen bánatára – nem akarnak majd vele együtt dolgozni. A filmes szakmában el kell tudni viselni a kritikát, és alkalmaszkodni kell, nem bezárni a rendezőket egy szekrénybe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek