Starity

Ashton Kutcher veszi át Charlie helyét

2011. május 13. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hivatalosan is bejelentették, hogy a Pillangóhatás sztárja fogja átvenni Charlie Sheen helyét a Két pasi meg egy kicsi című sorozatban.

hirdetés
Ashton Kutcher veszi át Charlie helyét

Úgy tűnik, a Két pasi meg egy kicsi készítői megtalálták a tökéletes szereplőt Charlie helyére Ashton Kutcher személyében. Bár korábban Hugh Grant neve is felmerült mint lehetséges szereplő, a terv szertefoszlott, mivel a színésznek más elfoglaltságai vannak.

Köztudott, hogy Sheen borsos fizetést kapott minden egyes epizódért, és a legtöbb magazin forrása szerint Kutcher annak az összegnek csak egy részét kapja majd.

Már csak az a kérdés, a rajongók el fogják-e fogadni Ashtont, hiszen Charlie csaknem nyolcéves munkáját egykönnyen nem lehet elfelejteni, azonban Kutcher mindent megtesz a rajongókért.

„Tudom, hogy nem lehet felülmúlni Charlie-t" – nyilatkozta a színész a hivatalos bejelentés után – „De a belem is ki fogom dolgozni azért, hogy szórakoztassam a sorozat rajongóit.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek