Starity

VV Leonidasz gyermekotthonban járt

2011. május 14. 13:01   |   Szerző: TabuTV

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ anyukák kedvence kategóriájában indult Leonidasz a Hűvösvölgyi Gyermekotthon lakóit látogatta meg egy beszélgetés erejéig.

hirdetés
VV Leonidasz gyermekotthonban járt

Nagy volt az izgalom szerdán a Hűvösvölgyi Gyermekotthonban, ahol az intézmény lakói híres vendégeket vártak. A gyerekekhez VV Leonidasz és a Tabu Tv riportere, Marenec Fruzsi is ellátogatott az esemény szervezőinek meghívására. „Olyan gyermekeknek próbálunk meg otthonos körülményeket biztosítani, akiknek családja egy adott pillanatban nem alkalmas arra, hogy ott gyermek nevelkedjen. Ilyenkor az állam egy bizonyos átmeneti időszakra átvállalja a gyermeknevelés feladatát a családoktól, és megpróbálja a lehető legcsaládiasabb körülményeket biztosítani számukra” – beszél az intézményről Bozsoki Róbert, a Hűvösvölgyi Gyermekotthon igazgatója.

„A gyermekotthonba most a Requiem egy álomért projekt keretén belül látogattunk el. Az embereknek elsőre az jut eszébe egy ilyen helyről, hogy itt deviáns gyerekek vannak, mi pedig azt szeretnénk elérni, hogy jó dolgokra gondoljanak, ha gyermekotthonról hallanak!”

Szegedi Róbert szervezőtársával, Gottival együtt például úgy próbálja meg színesíteni a lakók hétköznapjait, hogy hírességeket hívnak meg hozzájuk, és szabadidős programokat szerveznek nekik.

„Nagyon aranyos gyerekek vannak itt az otthonban, nagyon jól fogadtak, szimpatikusak nekem! Van egy-két csibész gyerek is, de megígértem nekik, hogy még el fogok látogatni hozzájuk például a Hűvösvölgyi Napok keretén belül!” – osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel VV Leonidasz.

„Május 20-án és 21-én rendezzük meg a Hűvösvölgyi Napokat, amit már évek óta szervez az intézmény. Ezúttal sportprogramokat fogunk idehozni, lesz főzőverseny és hírességek is. Ezzel is szeretnénk az emberek figyelmét felhívni arra, hogy itt vannak ezek a gyerekek, akik önhibájukon kívül kerültek ebbe a helyzetbe, és segítenünk kell nekik!” – magyarázza a Requiem egy álomért projekt célját Gotti.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek