Starity

Johnny Depp kiszáll a filmiparból?

2011. május 14. 00:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megdöbbentő kijelentést tett minap mindenki kedvenc kalóza, Johnny Depp. A színész legszívesebben otthagyná Hollywoodot és a filmeket, mivel önmagára szeretne koncentrálni.

hirdetés
Johnny Depp kiszáll a filmiparból?

Betelt Johnny Depp pohara: a színész fontolgatja, hogy egy időre kiszáll a filmiparból, és saját magára koncentrál. A döntésének oka egyszerűbb mint hinnénk, a 47 éves színész ugyanis úgy érzi, megállás nélkül húzta le az elmúlt hat évet.

„A problémám az, hogy az elmúlt években maximálisan, teljes erőbedobással, szinte non-stop dolgoztam, a napirendem pedig kötött volt. Kemény időszakok voltak, ezért rám férne egy kis szünet” – nyilatkozta Depp, aki talán emiatt késleltetné A Karib-tenger kalózai ötödik részét.

Való igaz, csak ebben az évben – a már korábban megjelent Rangóval együtt – Johnny négy filmje is bemutatásra kerül, és újabb négy forgatás vár rá 2012-ben. A Karib-tenger kalózai negyedik része pedig alig öt nap múlva startol a mozikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek