Starity

Saoirse Ronan megszenvedett filmjéért

2011. május 14. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő legújabb filmjében gyilkosnőt alakít, és állítása szerint borzalmasan teltek a felkészülések.

hirdetés
Saoirse Ronan megszenvedett filmjéért

A Komfortos mennyország sztárja legújabb filmjében egy újonc orvgyilkost alakít, és elmondása szerint a forgatásokat megelőző hónapok a pokolra hasonlítottak. A színésznő minden nap két órát töltött az edzőteremben, mellette különleges edző tanította, aki korábban kaszkadőrökkel gyakorolt.

„Néhány hónappal a forgatások előtt kezdtem edzeni Los Angelesben a kaszkadőr-koordinátorommal, ami sokat segített a különleges technikák elsajátításában. Nagyjából napi két órát töltöttem edzőteremben, ami először pokoli volt, mert sosem jártam edzőteremben. Egy idő után azonban élveztem, és úgy éreztem, igazi profi vagyok” – nyilatkozta Saoise, aki korábban olyan alkotásokban bizonyította tehetségét, mint a Vágy és vezeklés vagy a Szikraváros.

Legújabb filmjét, a Hannát június 16-án mutatják be a magyar mozik, melyben Eric Banával és Cate Blanchettel játszik együtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek