Starity

Charlie Sheen: „Kutcherrel bukni fog a műsor”

2011. május 15. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Két pasi meg egy kicsi egykori főszereplője, Charlie Sheen legutóbbi nyilatkozatában közölte, mit gondol az új szereplő érkezéséről.

hirdetés
Charlie Sheen: „Kutcherrel bukni fog a műsor”

Mint már tudjuk, Ashton Kutcher veszi át Charlie Sheen helyét – jobban mondva Sheen távozik, és az ifjú színész egy új szereplő karakterét fogja alakítani. A színész nyíltan elmondta véleményét a műsorral kapcsolatban: szerinte Kutcherrel bukásra van ítélve.

„Kutcher egy szépfiú, aki azonban remek komikus. De várjunk, én is az vagyok! Ez a show bukás lesz, és még mindig nem értik” – nyilatkozta Sheen, akiről köztudott, szereti nyíltan provokálni a készítőket.

Péntek óta kiderült, hogy Kutcher nagyjából 850 ezer dollárt fog kapni epizódonként, mely magyar forintba átszámítva 160 milliót jelent. Sheen ennek közel a dupláját kapta.

Charlie-t márciusban rúgták ki a csatornától, miután összetűzésbe keveredett a készítőkkel – beleértve Chuck Lorre-t is. Ashton pénteken erősítette meg a híreket, melyek szerint ő lép be a sorozatba mindenki kedvence, Sheen helyett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek