Starity

Új néven folytatódik a Sonny, a sztárjelölt

2011. május 15. 17:05   |   Szerző: misssha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney Channel nem keseredett el azon, hogy Demi Lovato kilép sorozatából: So Random néven fog folytatódni az énekesnő sorozata.

hirdetés
Új néven folytatódik a Sonny, a sztárjelölt

Demi Lovato nemrég jelentette be, hogy otthagyja a színészkedést, mert nem tenne jót gyógyulásának, ha visszatérne saját műsorába, a Sonny, a sztárjelöltbe. A Disney megértette és támogatta a döntését, viszont a show-nak folytatódnia kell.

Így a műsor nevet vált, ezentúl So Randomként lesz ismeretes, amiben ugyanazok a szereplők fognak játszani, mint eddig – kivéve Demit. A forgatást már el is kezdték, és június 5-én, vasárnap fog debütálni az első rész az amerikai Disney Channelen. A magyarországi premier dátuma még kérdéses.

A promovideó már meg is jelent, melyben láthatjuk, hogy számos sztárvendég is fog szerepelni, mint Selena Gomez vagy Mitchel Musso. Feltételezések szerint a megújult sorozatnak nem lesz története, hanem vicces jelenetekkel lesz megtűzdelve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek