Starity

Baukó Éva elvállalta volna Alekosz műsorát

2011. május 16. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Baukó Éva boldog, amióta kijött a villából, ám nem tagadja: bántja, hogy nem őt választották Alekosz műsorába műsorvezetőnek – hanem Anikót és Gigit –, hiszen ő volt a legjobb barátja a villában.

hirdetés
Baukó Éva elvállalta volna Alekosz műsorát

Baukó Évának nagyon sűrűn telnek mostanában a napjai. Azt mondja, miután a sok közönségtalálkozója, programja lezajlott, szeretne a médiában munkát vállalni, ami a riporterkedéssel kapcsolatos. Elsősorban nem riporter szeretne lenni, hanem háttérmunkás.

Abban ugyan biztos lett volna, ha megkérik, hogy ő vezesse Alekosz, a Való Világ 4 győztesének új valóságshow-ját, egyből igent mond. Bántja, hogy két olyan ember lett ott műsorvezető, akik nem is igazán álltak közel Alekoszhoz, míg ő a legjobb barátja volt.

„Amikor kijöttem a villából, a BeleValó című műsorban tudtam meg, hogy ők lesznek a műsorvezetők. Nem volt túl pozitív a reakcióm, nem azért, mintha irigykednék rájuk, hanem mert Alekinyó nekem a legjobb barátom. Szomorú voltam és csalódott, de mivel bent voltam a villában, nem tudtam részt venni a műsorvezetői castingokon, amelyek korábban zajlottak. Egy nap alatt nem lehetett volna engem lecastingolni” – mondta sajnálkozva az Origónak.

Éva azt is elmesélte a lap kérdésére, hogy a kinti világban csak két emberrel fogja tartani a kapcsolatot: Olivérrel és Alekosszal. Ők azok, akikben megbízik. Ám a többieket sem fogja elkerülni, találkozgatni fognak, de óvatosan viszonyul hozzájuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek