Starity

Megvannak a Bravo OTTO műsorvezetői

2011. május 17. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint minden évben, idén is megrendezésre kerül a Bravo OTTO, mely a Bravo Magazin díjait adja át a celebeknek.

hirdetés
Megvannak a Bravo OTTO műsorvezetői

Április elején már tudni lehetett, hogy kik vannak a jelöltek között, ám a két műsorvezető személyére csak a minap derült fény. A választás idén Dukai Regina énekesnőre és Király L. Norbira, az X-Faktor felfedezettjére esett. A hírt Illés Csaba, a tinimagazin főszerkesztője jelentette be: „Mint minden évben, így most is szeretünk új dolgokat kipróbálni és új elemekkel színesíteni a díjkiosztót. Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy az est házigazdája idén Király L. Norbi lesz, aki hatalmas sikert ért el az X-faktorban, és olvasóink is nagyon kedvelik őt. Hiszünk benne, hogy Norbi színpadi rutinja és szakmai profizmusa miatt a műsorvezetői szerepben is remek szórakoztatást fog nyújtani a nézőknek. A műsort Dukai Reginával együtt celebrálják majd, aki már tavaly is részt vett a show levezetésében.”

A showman Norbi örült a felkérésnek, hiszen várja már, hogy más oldalát is megmutathassa a közönségnek: „Hihetetlen büszkeséggel tölt el, hogy a BRAVO magazin engem kért fel, hogy ebben az évben én vezessem a műsort Reginával az oldalamon. Bár eddig énekesként ismert meg az ország, már most ígérhetem, hogy nem fogok csalódást okozni, és műsorvezetőként is hozom majd a show-t! Ez az este különösen fontos számomra, hiszen a díjátadó utáni koncerten én is fellépek a Live Jam szekcióban. Már nagyon várom június 4-ét, és lelkesen készülök az új feladatomra!”

A gálára június 4-én kerül sor a Westend City Center Millennium Tetőteraszán, ahol többek közt fellép majd Fluor, Lola, Tolvai Reni, Düki, Márton Máté, Brasch Bence, Janicsák Veca és a No Comment tánccsapat is. A fellépők mellett biztosan ott lesz még Görög Zita, Zimány Linda, VV Anikó, VV Zsófi, Szabó Zsófi, Baronits Gábor és Orosz Barbara is, hiszen ők majd a nyerteseknek adják át a díjakat.

Az estét „jamkoncert” zárja, ahol együtt fog énekelni SP, Tóth Gabi, Király L. Norbi, Vastag Tomi, a Children of Distance és az AFC – a rajongók pedig eddig nem hallott duetteket is megismerhetnek.

Szavazni június 1-jéig lehet a magazin honlapján, ám aki csak a díjátadóra kíváncsi, annak sem kell aggódnia: a rendezvény mindenki számára ingyenes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek