Starity

January Jones: „A fotósok a testőreim”

2011. május 20. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő szereti, amikor paparazzók tucatjai veszik körül, mivel ettől biztonságban érzi magát.

hirdetés
January Jones: „A fotósok a testőreim”

A Mad Men sztárja bevallotta, élvezi, amikor rengeteg paparazzó veszi körül, mivel ettől biztonságban érzi magát, és úgy gondolja, a lesifotósok a legjobb személyek a védelemre.

„Mindig fotóznak, és követnek, amikor kutyát sétáltatok vagy vásárolok, és nem tudom elképzelni, mi ebben olyan érdekes. Viszont biztonságban érzem magam a közelükben. Egyedül élek, és jó érzés, hogy mindig figyelnek. Ők a testőreim” – árulta el Jones a The Sun magazinnak.

Az első gyermekével várandós színésznő – aki gyermeke apjának nevét sem árulta még el – hozzátette, miért gondolja úgy, hogy nagyszerű védelmet nyújtanak: „Ha valaki megtámadna, vagy el akarna rabolni, mindig ott vannak a fotósok, így a rendőrség is könnyen a nyomomra akadhatna.”

Bár a legtöbb hírességet zavarja, sőt, egyenesen provokálja a lesifotósok jelenléte, Jonesnak igaza van. A védelme pedig különösen fontos, hiszen gyermeke az idei év végén fog megszületni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek