Starity

Sarah Michelle Gellar gyerekkönyvet ír?

2011. május 20. 20:08   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sarah Michelle Gellar kislánya hatására fontolgatja, hogy gyerekkönyvet ír.

hirdetés
Sarah Michelle Gellar gyerekkönyvet ír?

Sarah Michelle Gellar elmondta, kislánya miatt döntött úgy, hogy az állandó sorozatszerep stabilitását választja, ezért vállalta el a CBS ősszel induló új sorozatában, a The Ringerben a dupla főszerepet. Szintén lánya motiválta arra, hogy csatlakozzon a Nestlé Share the Joy of Reading Programhoz, és jelenleg azt fontolgatja, hogy a jövőben gyerekkönyvet ír.

„Ez nehéz üzlet, könnyen belebukhatok. Már nagyon régóta a radaromon van ez a terv. Soha nem képzeltem el magam íróként, úgyhogy majd meglátjuk” – mondta a színésznő.

Sarah május 10-én, kedden ellátogatott a Los Angeles-i nyilvános könyvtárba, hogy népszerűsítse a programot, ami arra buzdítja a fiatalokat, hogy nyáron is olvassanak.

„Szeretem a könyveket. Folyamatosan attól félek, ahogy egyre inkább haladunk ebbe a digitalizált világba, hogy a könyvek eltűnnek. Számomra a könyvek mindennek az alapjai az életben. Olvasni az, ahogyan működünk, ez nem csak alkotói fantázia és kreatív játék, ez az, ami meghatározza, hogyan viselkedünk felnőtt emberi lényekként, és amiből csepegtethetjük a tudást a fiatalokba, hogy készek legyenek az életre” – tette hozzá nyilatkozatában a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek