Starity

Rosie Huntington-Whiteley imád forgatni

2011. május 20. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rosie Huntington-Whiteley, a Victoria’s Secret modellje újabban filmeket forgat – és bevallása szerint élvezi.

hirdetés
Rosie Huntington-Whiteley imád forgatni

Karrierjét modellként kezdte a mindössze 24 éves angol lány, ám egy álma vált valóra, amikor Michael Bay rendező kidobta Megan Foxot, és őt kérte fel a Transformers harmadik részében a főszerepre. Olyannyira megtetszett neki ez a szakma, hogy mostanában jobban szeret forgatni, mint modellkedni. Mindezt az izgalmak miatt mondja: „A bányászok munkája biztos fárasztóbb, de az is rengeteg energiát elvesz az embertől, ha egész nap bikiniben, fura pózokban facsarja magát. A filmezés sokkal izgalmasabb, mindig történik valami, és rengeteg más eszközt is be tudok vetni, nem csak a testemet meg az arcomat.”

Persze új szakmájának vannak árnyoldalai is, de bebizonyította, hogy nem egy olyan cicababa, mint ahogy azt sokan gondolják, ezek a nem modelleknek való apróságok is tetszettek neki: „Volt olyan nap, amikor olyan koszos voltam, hogy percekig fekete lé csorgott rólam a zuhany alatt, a körmöm meg tisztára berepedt. Már az első héten csupa kék-zöld lett mindenem, és ez így is maradt a forgatás végéig, a sminkesek nem győzték eltüntetni. A legjobb poén mégis az volt, hogy hét hónapig magassarkúban rohangáltam. Nagyon formás lett tőle a vádlim, és szerintem bárkit lehagynék benne százon.”

A Transformers: Dark of the Moon című filmet az USA-ban július 1-jén mutatják be – ez a világpremier időpontja is –, ám a magyarok abban a kiváltságos helyzetben vanak, hogy a legszerencsésebb mozizók már június 30-án megtekinthetik az alkotást a magyarországi premieren.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek