Starity

Érkezik Nicollette Sheridan új filmje

2011. május 22. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicollette Sheridan kora ellenére sem hagy fel a színészettel: a brit színésznő – aki Edie Britt szerepével vált híressé – most újabb szerepben hódit.

hirdetés
Érkezik Nicollette Sheridan új filmje

A Honeymoon for One című alkotás június 4-én lát napvilágot a Hallmark Channelen. A filmben a Született Feleségek volt szereplője, Nicollette Sheridan foglalja el a főszerepet Eve Parker karakterében.

A történet egy Los Angeles-i reklámszakemberről szól, Eve Parkerről, aki megtudja, hogy vőlegénye, Greg megcsalta őt. A lány elhagyja Greget, és úgy dönt, egyedül megy nászútra egy lélegzetelállító vidékre, ahol hamarosan rájön, hogy a nászutaslakosztály nem is annyira kellemes, és sorra következnek a hibák. Szerencsés fordulat következik be azonban, amikor megismerkedik Seannal, akit az ingatlanmenedzser hamar levesz a lábáról.

A filmet a Hallmark Channel forgalmazza – az MNG Films és a Parallel Film Productions stúdiókkal karöltve –, a forgatás helyszíne pedig a csodás Dublin volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek