Starity

Geoffrey Rushnak stresszes volt kalózkodni

2011. május 22. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Golden Globe- és Oscar-díjas ausztrál színész számára stresszes volt A Karib-tenger kalózai negyedik részét forgatni.

hirdetés
Geoffrey Rushnak stresszes volt kalózkodni

Az Oscar-díjas színésznek megterhelő volt eljátszani Barbossa kapitány szerepét, mivel kimerítő volt számára a mindennapos hosszú és fáradságos útvonal megtétele.

A király beszédéért 2011-ben Oscar-díjat nyert színésznek leginkább a nagyságokkal – mind fizikailag, mind távolságilag – voltak gondjai, szerinte ugyanis a film egy szörnyeteg. Héctor Barbossa kapitány megformálója szinte megrettent attól, hogy egy-egy jelenet kedvéért mekkora távolságokat tesz meg a stáb, és mekkora felszerelésekkel dolgoznak.

„Egy egészen rövid snitt leforgatásához 30 mérföldet hajóztunk befelé a tengerre, hogy elérjünk egy kis homokpadot, ami naponta csak nyolc órára emelkedik ki a vízből. Aztán összekötöttek a nyílt vízen három tankhajót, ez volt a produkciós bázis. Amikor ezt megláttam, akkor döbbentem rá, hogy micsoda szörnyeteg lett ebből a filmből. Egy beszélgetés hat szereplő között egy tengerparton annyit jelent, hogy aznap 800 emberre kell ebédet főzni, ennyi a teljes stáb. Arra is van külön személyzet, hogy két felvétel között elsimítsák a homokot. Szóval igen, ennél a pontnál nagyon is éreztük mindannyian, hogy nem szabad bakiznunk.”

Az aggodalma ellenére azonban úgy tűnik, a színészek nem hibáztak, hiszen a film már látható a mozikban, és eddig hatalmas érdeklődés övezi, s emellett jó esélye van komoly bevételi rekordokat is megdönteni szerte a világon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek