Starity

Patai Anna a TNT-vel koncertezett

2011. május 25. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Megasztár 8. helyezettje – aki már két dallal is büszkélkedhet – ezúttal egy nagy sikerű koncerten léphetett fel több ezer ember előtt.

hirdetés
Patai Anna a TNT-vel koncertezett

Patai Anna a Megasztárból való kiesése után elkészítette Dobrády Ákossal a Pár nap még nem a világ című karácsonyi duettet. Nem sokkal ezután már a Bőröndmesében is dalra fakadt, és énekelt a Nagy Duettben is, ahol Dolhai Attilával adta elő a Trambulin című dalt.

Annácska most a május 21-én este 8 órakor kezdődő TNT-koncerten lépett fel. Dobrády Ákos ajánlotta a fiatal tehetséget vendégfellépőnek, és Anna természetesen elfogadta, így ő is felléphetett több ezer ember előtt – azonban nem egyedül énekelt, ugyanis Ákossal lépett fel, és a Kicsi gesztenye című dalt adták elő közösen.

Ákos és Anna a Mokka Habbal műsorban meséltek a koncert előtt. Az énekes arról mesélt, miért Annával szeretne énekelni a TNT-koncerten: „Végül Annácskára esett a válsztás, többek között azért, mert nyilvánvalóan ő egy tündöklő tehetség, akinek minden lehetőséget meg kell adni, hogy meg tudja magát mutatni sok ezer ember előtt.”

Elmondták még, hogy mindketten nagyon izgatottan várják közös fellépésüket, a koncert előtti héten pedig nagyon sokat próbáltak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek