Starity

Gyermekének zenél Matthew Bellamy

2011. május 23. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Muse frontembere bevallotta, hogy hamarosan Kate Hudsontól születendő gyermekének zenél.

hirdetés
Gyermekének zenél Matthew Bellamy

Kate Hudson színésznő és Matthew Bellamy, a Muse frontembere tavaly tavasz óta alkot egy párt, s úgy tűnik, olyannyira megértik egymást, hogy a családalapításra is elszánták magukat. Idén januárban robbant a hír, miszerint igaz, Kate Hudson várandós. A színésznőnek van már egy fia, Ryder, a korábbi házasságából, ám a rockerrel is hamarosan ismét újabb babát köszönthet.

Matt le sem tagadhatná magát, rendszeresen játszik születendő babájuknak: „A dalokra, amiket a babának jászom, előszeretettel rugdossa a mamája hasát” – lelkendezett a rocker. Ám nemcsak ők ketten örülnek a kis jövevénynek, hanem a Muse többi tagja is örömét fejezte ki: Dominic Howard egy kis viccelődés mellett némi új infót is csepegtetett a rajongóknak: „Lehet, hogy a következő albumunkon már csak altatódalok lesznek. A viccet félretéve, annyi biztos, hogy ez az esemény nagy hatással lesz a zenénkre. Az életben a történések – hogy kikkel találkozunk, milyen zenét hallgatunk – ezek mind hatnak ránk.” Emellett elmondta, hogy a következő Muse-nagylemez jövő tavaszra várható, és valóban egy kicsit lágyabb lesz a hangzásvilága, mint az eddigi jól megszokott korongoké.

Az ifjú párnak kívánunk sok boldogságot, a babának pedig egészséget, hogy semmi se árnyékolhassa be az örömüket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek