Starity

A The Saturdays mesélt készülő albumukról

2011. május 24. 23:11   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Saturdays brit lánycsapat tagjai elárultak néhány titkot közelgő lemezükről.

hirdetés
A The Saturdays mesélt készülő albumukról

Nemrég jelent meg a The Saturdays legújabb videoklipje, a Notorious, amely a negyedik stúdióalbumuk előfutára. A csajok elégedettek a visszajelzésekkel. Eddig egytelen negatív kritikát sem kaptak az új dalukkal kapcsolatban, ami már a megjelenés hetén a második helyen debütált a heti top 10-es listán.

Mollie elárulta, hogy még nem fejezték be az album munkálatait. Még mindig kísérleteznek, és rengeteg mondanivalójuk van. Kezdenek felnőni, és egyre többet írnak, ahogy bővülnek a tapasztalaik. Azt is elmondta, hogy több neves producerrel is együtt dolgoznak, mint például Steve Mac, akivel már korábban volt közös munkájuk. Ina Wroldsen és David Eriksen neve szintén elhangzott, akik már sokat tettek korábbi dalaikért is. Megemlítette Brian Higgins nevét is, de több emberrel is dolgoznak az elkövetkezendő hetekben. A közreműködőkről egyik lány sem akart semmi konkrétumot elárulni, de több tervük is van.

„A legjobb albumot szeretnénk összehozni, amire képesek vagyunk. Azt akarjuk, hogy jobb legyen az összes korábbi lemezünknél, ezért rengeteg dalt fogunk felvenni, hogy tudjunk válogatni. Ez azt jelenti, hogy a munka igazán kreatív része még csak most következik” – árulta el Una.

Arra a kérdésre, hogy a Notorious meghatározza-e az album hangzását, Rochelle a következő választ adta: „Nem igazán. Imádjuk ezt a dalt, de más dolgokat is szeretünk, amelyek teljesen más stílusúak, és lesz rajta néhány ballada is.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek