Starity

SP dalt írt az eltűnt gyermekekért

2011. május 25. 08:08   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

SP vállalta a felkérést, és dalt írt az eltűnt gyermekekért az 1000 Lámpás Éjszakája rendezvényre, mert személyesen is érintett az ügyben.

hirdetés
SP dalt írt az eltűnt gyermekekért

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, SP és Fluor fellépnek majd a Városligetben május 25-én, az eltűnt gyerekek világnapján első ízben megrendezésre kerülő 1000 Lámpás Éjszaka elnevezésű rendezvényen. Azonban eddig nem tudhattuk, hogy a fiatal előadó személyesen is megtapasztalta, milyen érzés, amikor egy közeli ismerősnek nyoma vész.

Nem meglepő tehát, hogy a tinik bálványa gondolkodás nélkül elvállalta, hogy figyelemfelkeltésként dalt ír az eseményre, amikor Kárász Róbert, a rendezvény megálmodója felkérte őt.

„Azt gondolom, hogy ez olyan téma, amelyre jó felhívni a figyelmet. Nagyon sok eltűnt gyerek, fiatal van, és talán nem kap elég nagy figyelmet a keresésük. Ráadásul személyes érintettségem is van a dologban, van olyan ismerősöm, akinek nyoma veszett. Így amikor felkértek, nagyon szívesen vállaltam el a dal megírását, és persze fel is lépek a rendezvényen” – árulta el SP.

A tinisztárok mellett a Megasztár énekesei is a fellépők között lesznek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek