Starity

Hatalmas visszatérésre számítanak Xtinától

2011. május 25. 17:05   |   Szerző: cinthyy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azt már pár hónapja tudjuk, hogy az énekesnő visszatért a stúdióba, és nem próbálkozik többé elektronikus elemekkel, hiszen az ő hangjának nincs szüksége arra, ami más előadóknak sajnos alap.

hirdetés
Hatalmas visszatérésre számítanak Xtinától

Az énekesnő arról is beszámolt, hogy egy Stripped-féle albumra kell számítani, ami csak jó hír lehet, hiszen az nagyon sikeres volt, és az emelte Christinát akkoriban a többi előadó fölé. Christina újra együtt dolgozik Linda Perryvel, aki nélkülözhetetlen az énekesnő életében, többek közt vele hozta össze a világhírű Beautifult. Sia Furler is az énekesnő csapatát erősíti, akivel a You Lost Me-t és a Bound to You-t írták.

Hivatalos bejelentés szerint Scott Storch is a stúdióban van, akivel szintén a Stripped albumon dolgoztak együtt. Ő felelős az egyik legsikeresebb dalért, a Fighterért. 2006-ban azonban Scott nem volt hajlandó Christinával dolgozni, ezért az énekesnő megírta a F.U.S.S. (F*ck You Scott Storch) című számot. Ezután senki sem hitte volna, hogy a szuperduó együtt fog dolgozni valaha.

Több internetes oldal, újság szerint ez lesz a legjobb Christina-album. A rajongók is remélik, eszébe jut az emberek az, hogy a Bionic bukása előtt is volt élet, hogyan virágzott az énekesnő karrierje.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek