Starity

Semmi sem igaz Gigi és Attila kapcsolatából

2011. május 26. 12:12   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A műsorvezetőt és a Való Világ sztárját egy hetilap hozta össze, de állítólag igazából semmi komoly nem történt köztük.

hirdetés
Semmi sem igaz Gigi és Attila kapcsolatából

Nemrég óriási szalagcímek figyelmeztették a bulvárfogyasztókat egy új sztárpár megalakulására. Az újságírók szerint Müller Attila és Gigi ugyanis egy párt alkotnak, ebben pedig olyannyira biztosak voltak, hogy címlapon közölték a sztorit.

„A Gigivel kapcsolatos kalandból annyi igaz, hogy semmi!” – zárja rövidre a műsorvezető, aki nem is érti, hogy az újságírók hogyan találták ki a dolgot.

„Gigit és a Bécit is régóta ismerem, de anno is csak baráti volt a viszony. Nem mondom, hogy nem jó csaj és nem tetszett, de valamiért mi sohasem kerültünk olyan helyzetbe, hogy megtudjuk azt, hogy bejövünk vagy nem jövünk be egymásnak. Részemről egész biztos, hogy nem lesz köztünk több a barátságnál és ráadásul nem is nagyon érek rá most arra, hogy ezt kitaláljam...” – mondta el a Tabu Tv internetes videójában Müller Attila, aki jelenleg épp nemrég leégett házának rekonstrukciójával kíván foglalkozni a csajok helyett. Müller Attila azért sietve hozzáteszi, hogy a villából való kiesése után találkozott Gigivel.

Riporterünket az is érdekelte, hogy Gigin kívül más lány is tetszett-e Attilának a VV4 csajmezőnyéből.

„Mint karakter és csajszi nekem egyértelműen Gigi volt a best of csaj. Anikó sem rossz, de neki valahogy nem volt olyan közvetlen a kisugárzása, Gigi viszont sokkal emberibb!” – meséli az internetes sztártévé videójában Müller Attila, aki már 18 éves kora előtt ismerte a vele hírbe hozott Gigit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek