Starity

Új filmben bukkan fel Sterling Knight

2011. május 26. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2010-ben még Ty Parker karakterével hódította rajongóit a 21 éves tini-sztár az Elle: A Modern Cinderella Tale című alkotásban Ashlee Hewitt oldalán, ám most egy krimi-thriller alkotásban láthatjuk a Disney csillagát.

hirdetés
Új filmben bukkan fel Sterling Knight

Hamarosan a 21 éves tinisztár, Sterling Knight új filmmel lepi meg rajongóit, amely a Transit címet kapta. A krimi-thriller műfajhoz tartozó alkotáson jelenleg az utolsó simítások folynak, és remélhetőleg már a nyár végén bemutatják az amerikai mozik.

A filmben – melyet a Sonny, a sztárjelölt szünetében forgattak Louisianában – Sterling Shane szerepét kapta Diora Baird és James Caviezel oldalán. Az Antonio Negret által rendezett mű története egy családról szól, akiket gyilkosok zaklatnak, mivel rengeteg lopott pénzt rejtettek az autójukba.

Fontosabb szerepet kap még Diora Baird, James Frain, James Caviezel, Harold Perrineau, Elisabeth Rohm, Jake Cherry, Ryan Donowho és Michael Showers is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek