Starity

Scotty nyerte az American Idol 10. évadját

2011. május 26. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagy meglepetésként érte Amerikát, hogy a fiatal srác, Scotty McCreery nyerte meg az Idol 10. évadját! A fellépők között ott volt Beyoncé, Lady Gaga, Judas Priest és Carrie Underwood is.

hirdetés
Scotty nyerte az American Idol 10. évadját

A korábbi nagy esélyes, Haley Reinhart (akit a legtöbb sztár támogat) harmadik helyezettéként végzett. Így Scotty McCreery é Lauren Alaina versenygett egymással az American Idol fináléjában, és itt végül Scotty kerekedett felül, amely nagy meglepetést okozott Amerikának, de magának a nyertesnek is.

„Ez egy hatalmas esély. Istenem, el sem hiszem. Ez megváltoztatja az életemet. De nem csak nekem. Lauren és Haley is annyira tehetséges. Még mindig nem fogom fel, hogy győztem!” – mondta nem sokkal a kamerának a végeredmény után.

Az Idol eddigi legnagyobb show-ját rendezte meg május 25-én, a finálé keretein belül.

James Durbin is visszatért egy duett erejéig Judas Priesttel, de Haley is énekelt legnagyobb példaképével, Carrie Unterwooddal. A webes magazinok szerint – habár Scotty nyerte a versenyt –, Haley volt az Idol fináléjának fénypontja.

De az American Idol döntője hemzsegett a sztároktól. A nézők között ott volt Adam Lambert, új barátjával, Sauli Koskinennel, a fellépők pedig olyan hírességek voltak, mint Lady Gaga, Beyoncé és a fent említett két ikon, Judas Priest és Carrie Underwood.

Lady Gaga hatalmas műsort csinált egy szexi táncossal, majd örjöngést váltott ki a tömegből, mikor új dalát, a The Edge of Gloryt adta elő, s szó szerint értve leugrott egy szikláról a tánosával, és eltűnt.

Szerelmi szálak is fűződtek a show alatt, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy Lauren nem veszetett sokat, mivel ő bírtokolja az új nyertes szívét, Scottyét. A srác, amikor nyert, megcsókolta a lányt, és leolvasható volt a szájáról, hogy azt mondta: „Szeretlek, kicsim!”

Ryan Seacrest, a műsorvezető, rákérdezett, mire azt mondta Scotty, hogy Laurennel már egy éve párt alkotnak, és nagyon reméli, hogy az Idol után is együtt maradnak, mert hihetetlenül szerelmes a lányba.

A Top 10-be került idolos versenyzők egyébként augusztus 23-án közös turnéra indulnak Amerika-szerte.

Gratulálunk, Scotty!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek