Starity

Meglepő: Thalía fiúnak készült

2011. május 26. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Thalía: „Amikor elkezdtek fejlődni a kis dolgaim, felfedeztem, hogy nő vagyok” – derül ki egy immár 15 éve készült interjúból a nőiességéről is híres szép énekesnőről, hála az internetnek.

hirdetés
Meglepő: Thalía fiúnak készült

Ki gondolta volna a szexi latin díváról, akit Mexikóban annak idején még Marilyn Monroe-hoz is hasonlítottak, és rengeteg férfi számára magát a nőideált jelentette a 90-es években, hogy kislány korában inkább fiú szeretett volna lenni? Az internetnek köszönhetően viszont előkerültek olyan interjúk, melyekből ezt is megtudhattuk.

Thalía a mexikói Somos magazinnak mesélt gyerekkori élményeiről, amikor többek között arról is kérdezték, kikkel jött ki jobban, a férfiakkal, vagy a nőkkel. Válasza egyértelmű volt: a férfiakkal. S hogy miért, arról így nyilatkozott:

„Amikor kislány voltam, olyan voltam, mint egy fiú. Imádtam fára mászni, csúzlival játszani, baseballozni... a lábaim tele vannak hegekkel, kék-zöld foltokkal; nem látszanak, mert sminkelem őket, de én mindig shortban jártam, földre estem, állandóan megütöttem magam... Sőt, néha, amikor nagyon begurulok, a férfiakkal is összeverekszem! Azt hiszem, hogy mindig azt az apát kerestem, aki nem volt kislány koromban; ezért akartam olyan lenni, mint egy fiú, s amikor elkezdtek nőni a kis dolgaim, akkor fedeztem csak fel, hogy nő vagyok. Abban a pillanatban azt mondtam, »Ja, hát jó, akkor én leszek A NŐ«.”

Mint látjuk, ez sikerült is, és nem is akárhogy!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek