Starity

Film készül Tupac forgatókönyvéből

2011. május 30. 12:12   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2012-ben kezdődnek a Live 2 Tell című film forgatásai 2Pac forgatókönyve alapján.

hirdetés
Film készül Tupac forgatókönyvéből

2Pac 1996. szeptember 13-án hunyt el. Kilenc golyóval gyilkolták meg azon a szörnyű napon. A világ egy hatalmas tehetséget veszített el, a rapzene legnagyobb egyénisége örökre távozott, de szellemisége annyira erősen meghatározta a zenei palettát, hogy halála után is nagy befolyással van a rap világára.

2Pac nem volt szentéletű. 1995-ben börtönbe került, de kreativitása itt sem hagyta el őt. Börtönbüntetése alatt megírta élete első és egyetlen forgatókönyvét, amire most egy filmstúdió rátette a kezét. A legendás rapper a filmes világban is hírnevet szerezhet magának. Színészi tehetségét élete során már bizonyította, de a készülő film producerei által most bebizonyosodhat, hogy ennél is többre képes.

A Live 2 Tell című alkotás egy fiatal drogdílerről szól, aki ki akar törni a bűnözés világából. A film egyik producere Preston Holmes, aki a rapperről szóló Tupac: Resurrection című dokumentumfilmet is rendezte.

„Ez a srác egy zseni volt. És a legjobb az egészben, hogy ő ebben a közösségben nőtt fel, és tudta, milyen problémákkal néznek szembe a fiatalok. Így 2011-ben vagy 2012-ben ugyanúgy képes őket megszólítani, ahogy 1995-ben tette” – nyilatkozta a Varietynek Holmes.

A film munkálataiban 2Pac édesanyja, Afeni Shakur is részt vesz, aki közleményében garantálta a rajongóknak, hogy nem hagyja a film készítőinek, hogy sokat változtassanak fia eredeti forgatókönyvén. A 11 millió dolláros költségvetésű Live 2 Tell forgatásait 2012 elején kezdik majd el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek