Starity

VV Alekosz szíve választottja Veronika lett

2011. május 29. 21:09   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ 4 győztesének szívét Veronika nyerte el, így ő lett a Szerelem a legfölsőbb szinteken című műsor, azaz VV Alekosz menyasszonykereső showjának győztese is.

hirdetés
VV Alekosz szíve választottja Veronika lett
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Olga vagy Veronika, Veronika vagy Olga? – máson sem járt VV Alekosz esze az utóbbi napokban. Ugyanis csak néhány napja volt a döntésre: ma este már ki is kellett mondania annak a hölgynek a nevét, aki véleménye szerint a legközelebb került hozzá menyasszonykereső realityje, a Szerelem a legfölsőbb szinteken című műsor leforgása alatt.

A játék furcsa fintora, hogy a két döntős lány éppen egymás ellentéte: míg Olga visszafogott, hűvös, komoly és nehezebben kapható, Veronika a 19 éves pajkos, vidám, vicces lány. Alekoszt meglepetésként érte, hogy Olga a játék alatt egyszer sem csókolta meg – szerinte ez nem kamerák elé illő, intim pillanat –, de a főszereplő szerint ezzel csak titokzatosabbá, izgalmasabbá vált a 25 éves orosz lány.

„Nem könnyű pillanatok most ezek számomra. Régebben nem voltam népszerű a lányok körében, de ezt a Való Világ megváltoztatta – mondta Alekosz. Majd Olgát kezdte dicsérni. – Olga, téged érdekessé tesz ez a hűvös visszavonultság. A megjelenésed, a tartásod tekintélyt parancsol. Nagyon szeretek a társaságodban lenni.”

Végül Alekosz hosszas beszéd után kimondta a kiválasztott lány nevét. Választása a 16 menyasszonyjelölt közül Veronikára esett, aki boldogan rohant oda hozzá, hogy egy csókban forrjanak össze. Gyorsan átöltözött egy habos hófehér ruhába, és gyönyörű koronával a haján visszajött Alekoszhoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek