Starity

Nkuya Sonia férjhez megy

2011. május 30. 17:05   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy barlangban áll oltár elé fekete menyasszonyi ruhában az egykori megasztáros. A lagzit előre láthatóan decemberben tartják.

hirdetés
Nkuya Sonia férjhez megy

Három hónap együttjárás után Matt Diamon zenész eljegyezte kedvesét, Nkuya Sonia énekesnőt. A pár decemberre tervezi a nem mindennapi lagzit. Sonia különleges esküvőre vágyik. Legnagyobb álma, hogy barlangban mondja ki a boldogító igent fekete esküvői ruhában.

„Már kislányként elhatároztam, hogy fekete menyasszonyi ruhám lesz, édesanyám és a nagynéném készítené. A vőlegényem családjának nem tetszik az ötlet, a gyászra emlékezteti őket a fekete ruha. Pedig sok országban, például Egyiptomban is ez az élet színe. Azt az ötletemet sem díjazzák, hogy barlangban szeretném tartani a polgári esküvőt” – mesélte az egykori megasztáros, aki azt is elárulta, hogy templomi esküvőt is szeretne, bár nincs megkeresztelve.

A szerelmesek életében nem csak az esküvő lesz egyedi. A pár az eljegyzést is rendhagyó módon ünnepelte: mindketten egy-egy szívet tetováltattak a csuklójuk belső felére, melyben a másik nevének kezdőbetűje díszeleg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek