Starity

Feloszlik a 30 Seconds to Mars?

2011. május 30. 21:09   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem kizárt, hogy Jared Leto bandája bizonytalan időre visszavonul a turné után.

hirdetés
Feloszlik a 30 Seconds to Mars?

A 30 Seconds to Mars jövője egyre bizonytalanabb. A banda gondolkozik rajta, hogy világ körüli turnéjuk után felfüggeszti a közös munkát, de az sem kizárt, hogy végleg feloszlanak.

„Nagyon hosszú ideje turnézunk. Elég csak ránk nézni, és látszik, hogy teljesen el vagyunk használva. Elfáradtunk, szükségünk van egy kis pihenésre. Nem is tudom, tíz év talán elég lesz rá” – nyilatkozta Shannon Leto az MTV News Canadának adott interjújában.

Jared Leto és Tomo Miličević sem cáfolták a híreket, ugyanakkor nem is erősítették meg őket, de a banda frontembere is homályosan nyilatkozik a jövővel kapcsolatban: „Nagyon szeretnénk készíteni egy újabb klipet, de azt hiszem, ha csinálnánk még egyet, belehalnék. Az elmúlt 18–20 hónapunk is erről szólt. Mielőtt belevágok egy új projektbe, rendbe kell szednem magam.”

A banda idén fellép a VOLT Fesztiválon is Sopronban, amire minden rajongónak érdemes elmenni, mert talán ez az utolsó lehetőség, hogy élőben láthassák kedvenceiket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek