Starity

The Kooks: információk az új albumról

2011. június 02. 14:02   |   Szerző: Mrs. Frankenstein

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit The Kooks együttes már vasárnap figyelmeztetett minket arra, hogy készülődjünk néhány igencsak érdekes és hasznos információ befogadására. A következő hírekhez tegnap jutottunk hozzá a banda saját Facebook-oldalán keresztül.

hirdetés
The Kooks: információk az új albumról

Évek óta türelmesen vártuk a jelenleg (turné miatt) az Egyesült Államokban tartózkodó, egyébként angol banda harmadik stúdióalbumának megjelenési időpontját. Nos, a srácok nemcsak ezzel ajándékoztak meg minket a Facebook-oldaluk segítségével, hanem egy teljesen új weboldallal, a dalcímekkel, és még egy jó hírrel: az albumot elő is rendelhetjük a hivatalos oldalon keresztül. Ezek limitált kiadású CD-k, csak 1000 darab készült belőlük, úgyhogy sietnünk kell, mert a rajongók biztosan lecsapnak rájuk.

A fiúk a KOOKS3-at végül Junk of the Heartnak nevezték el. A lemezen 12 dal lesz hallható, a címek a következők: Az első dal a címadó Junk of the Heart (Happy), majd őt követi a, How’d You Like That, aztán következik a Rosie, a Taking Pictures of You, a figyelemfelkeltő Killing Me, a trágár szöveget tartalmazó Fuck the World Off, majd a Time Above the Earth, a Runaway, az Is It Me, és a Petulia csendülnek fel; ezeket követi az érdekesnek ígérkező Eskimo Kiss, a sort pedig a Mr. Nice Guy zárja.

A dalokat szeptember 12-én hallhatjuk elejétől a végéig. Valószínűleg addig sem fogják engedni a fiúk, hogy lankadjon a figyelmünk, és elkezdenek majd videoklipekkel bombázni minket.

Kezdetnek ugyan itt van a fent látható fotó a régi új bandáról (Paul Garred hivatalosan is visszatért a dobokhoz, a rajongók legnagyobb örömére), de valószínűleg ők sem hiszik, hogy ennyivel beéri bárki is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek