Starity

Nem Balázs lesz az X-Faktor műsorvezetője

2011. június 02. 14:02   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Visszautasította az RTL ajánlatát Sebestyén Balázs, így nem ő vezeti majd az X-Faktor következő szériáját. Utódját még nem találták meg.

hirdetés
Nem Balázs lesz az X-Faktor műsorvezetője

Sebestyén Balázs úgy érezte, elérkezett teljesítőképessége határára, így le kellett mondani egy műsorról, hogy ne hajszolja túl magát. A műsorvezető úgy döntött, hogy az X-Faktortól válik meg, de a Való Világ ötödik szériájának vezetését elvállalta. Emellett ősztől új műsorban is láthatjuk majd, és a rádióban is tovább dolgozik. Az ősszel induló új műsor, az 1 perc és nyersz! házigazdája lesz, amiben tízmilliót lehet nyerni egyetlen este alatt.

„Ha még a VV5-öt is belevesszük, akkor rá kellett jönnöm, hogy nem vagyok tovább terhelhető, az sem jó, ha a csapból is én folyok. A kérdés az volt, hogy a rádió mellé belefér-e három tévéshow. Vagyok annyira jóban Kolosi Péter programigazgatóval, a csatorna vezetőivel, hogy meg tudjuk vitatni ezeket a témákat” – nyilatkozta az [origo]-nak.

„Az 1 perc és nyersz!-ben nagyobb terem van, de az X-Faktorban nyilván nem lehet one man show-t nyomni, mint mondjuk A széfben. Amúgy nem okozott frusztrációt, hogy nem improvizálhattam sokat, mert a tehetségkutató nézői nem a műsorvezetőkre kíváncsiak” – tette hozzá a műsorvezető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek