Starity

A PETA ellenzi Selena Gomez rózsaszín lovait

2011. június 03. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, Selena Gomez rózsaszínre festett lovai nemcsak Pinket, hanem a PETA-t is zavarják, hiszen a szervezet tagjai felemelték hangjukat a videóban látható állatok miatt.

hirdetés
A PETA ellenzi Selena Gomez rózsaszín lovait

Nemrégiben arról lehetett olvasni, hogy Pink egy videoklip kedvéért rózsaszínre festett lovak miatt háborog. Az énekesnő nagy állatvédő hírében áll, éppen ezért nem is nézte jó szemmel a dolgot. Később még hangosabb lett, hiszen kiderült, hogy a hamarosan napvilágot látó kisfilm a Disney felfedezettjéé, Selena Gomezé.

Persze nem ő az egyetlen, ugyanis a legtöbb Selena-rajongónak sem tetszenek a Love You Like a Love Song című videóban szereplő állatok. Pár nappal ezelőtt a PETA is szót emelt ez ügyben: „Egyátalán nem biztonságos élő állatokat bármilyen festékkel bevonni, hiszen az állatnak akár allergiás reakciói is lehetnek a szer miatt – nyilatkozta a szervezet munkatársa a Celebuzznak. – A lovak nyugodt jószágok, de a festékkel való beszórás megrémítheti őket, és stresszessé válhatnak.”

Ezt követően természetesen Selena rajongótábora is reagált a vádakra: azt állítják, hogy semmi mérgező anyag nincsen a festékekben, amik – állítólag – zöldség alapúak voltak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek