Starity

B.o.B. második albumát rajongói ihletik

2011. június 04. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

B.o.B. közelgő lemezéhez vendégelőadókat keres, s ebben rajongói segítségét kéri.

hirdetés
B.o.B. második albumát rajongói ihletik

Az atlantai rapper nemrég tette közzé, hogy már készül második nagylemeze, ami – a hírek szerint – még év végéig a boltokba kerül.

Bobby Ray – ismertebb nevén B.o.B. – a közelmúltban szavazást is indított, melyben arról kérdezte rajongóit, kik legyenek a vendégelőadók az eddig félkész stúdióalbumon. A fanatikusok eddig egyhangúan Kid Cudit, Lupe Fiascót, Wiz Khalifát és Kanye Westet javasolták, de sok szavazatot kapott Nicki Minaj, Timbaland, és J.Cole is.

Előreláthatóan az imént említett előadók hangja fog felcsendülni az eddig ismeretlen című lemezen. A fiatal csillag azt is megosztotta hivatalos oldalán, hogy a korongon továbbra is hip-hop és reggae hangzású dalok kapnak helyet.

B.o.B. producere továbbra is Jim Jonsin marad, aki elmondta, a lemezről eddig négy dal készült el, és mindegyik a hip-hop műfajt képviseli. A 22 éves rapper megígérte, hogy hamarosan bejelenti az album címét, és a lemezborítót is közzéteszi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek