Starity

Selena Gomez kivágatta a rózsaszín lovakat

2011. június 04. 21:09   |   Szerző: secret

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kivágták a befestett lovakat Selena Gomez új klipjéből, mert az énekesnő szerint túl sok problémát okozott – amire nem gondolt azelőtt.

hirdetés
Selena Gomez kivágatta a rózsaszín lovakat

Selena Gomez új klipje forgatásáról, a Love You Like A Love Songról már láthattunk képeket, melyeken rózsaszínre és lilára festett lovak tűntek fel – sok problémát okozva az énekesnő számára.

Nemrég Pink is felháborodott a fiatal lány tettén, és a PETA sem nézte jó szemmel, amit Selena művelt a lovakkal. Ám az E! News tudomásai szerint a Disney-csillag mégis meggondolta magát, és kivágatta a klipből a lovakat. Ezzel, reméli, enyhülnek a viharok körülötte.

Egy névtelen forrás szerint a Who Says sztárjának tetszett az ötlet, de arra nem gondolt, hogy igazából befestik a lovakat. Selena úgy vélte, speciális effektekkel oldják majd meg az átalakítást. Ezzel, úgy tűnik, saját magát cáfolja meg, mivel korábban azt állította, „különleges” festékkel vonták be az állatokat, ami nem káros számukra.

„Amikor Selena megjelent a forgatáson, nagyon meglepődött, hogy a lovak már be voltak festve” – nyilatkozta a forrás.

A 18 éves énekesnő új albuma, a When The Sun Goes Down június 28-án jelenik meg a boltokban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek