Starity

A Titkok és szerelmek hamarosan a Story5-ön

2011. június 05. 22:10   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Story5 csatorna újabb telenovellát tűzött műsorára, mely a Triunfo del amor eredeti változata.

hirdetés
A Titkok és szerelmek hamarosan a Story5-ön

Június 13-ától a Story5 csatorna a műsorára tűzi az az El privilegio de amar, azaz a Titkok és szerelmek című sorozatot. Ez azért érdekes, mert ritka esetben fordul elő, hogy egy történetnek az eredeti változata és feldolgozása egyszerre fog futni a magyar képernyőkön. Hiszen a telenovella remake-je a PrizmaTV-n futó Triunfo del amor (Marichuy – A szerelem diadala) Maite Perroni és William Levy főszereplésével. Így a nézőközönség összehasonlíthatja a két sorozatot a színészi játék és egyéb más szempontok alapján.

A Titkok és szerelmek hétfőtől vasárnapig fog futni, mégpedig a főműsoridőben, 21.00-tól. Érdemes megemlíteni, hogy a sorozatban olyan nevek tűnnek majd fel, mint Adela Noriega, René Stickler, valamint Helena Rojo, César Évora és Andrés García.

Aki nem ismerné a sorozatot, íme a tartalma röviden: Luciana, az árva lány az ifjú Juan de la Cruz gazdag családjánál szolgál. Juan szenvedélyes éjszakát tölt el a lánnyal, majd visszatér a papi szemináriumba, ahol pappá szentelik, és lekiismeretes atya válik belőle. Amikor Luciana bevallja úrnőjének, hogy fia gyermekét hordja a szíve alatt, az asszony azonnal felmond neki, és elküldi a háztól. A lány, bár majd beleszakad a szíve, kénytelen újszülött leánygyermekét örökbe adni, hogy aztán végleg elhagyja a várost. Eltelik 20 év, Lucianát sikeres üzletasszonyként látjuk viszont – férje, a neves színész, Andrés oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek