Starity

François Arnaud keménynek tartja a filmipart

2011. június 05. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A francia színész szerint megerőltető minden szerepet százszázalékosan teljesíteni, különösen, ha az eljátszani kívánt karakter teljesen eltér a személyiségétől.

hirdetés
François Arnaud keménynek tartja a filmipart

François Arnaud a Da Man magazinnak adott interjút, melyben elmondta, mennyire keménynek tartja a filmipart, ugyanis rendkívül nehéz elsajátítani egy olyan szerepet, ami egyáltalán nem is illik a személyiségéhez.

A színésznek így például a The Borgias forgatásának megkezdése előtt hetekig tartó edzésekre kellett járnia, ahol elsajátíthatta a kardforgatás minden fortélyát.

„A sorozat kedvéért meg kellett tanulnom lovagolni és kardozni is. Utóbbi esetében úgy kellett forgatnom a kardot, mint egy profi. Mint aki tíz éve csinálja. Megerőltető volt pár hét alatt magamra erőszakolni ezt a jelmezt, és kifejleszteni az új személyiségem. – nyilatkozta Arnaud, aki hozzátette, a több helyen való forgatás is megnehezítette abban, hogy beleképzelje magát az itáliai reneszánszba. – Ugyanakkor nagyon izgalmas volt a magyarországi forgatás, amikor fagyos esőben és éjszaka vettük fel a jeleneteket, de úgy vélem, megért minden fáradalmat.”

François a magazinnak elmondta továbbá, hogy kik azok a színészek, akik a mai napig inspirálják. Így például Kate Winsletet és Marlon Brandót tekinti korunk legkiemelkedőbb színészeinek, s filmjeiket akár az örökkévalóságig nézni tudná.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek