Starity

Jennifer Lopez úgy érzi, tökéletes az élete

2011. június 07. 12:12   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

JLo 41 évesen is kirobbanó formának örvend. Bár karrierje mindig is szárnyalt, a magánélete mindvégig zűrös volt. A díva most úgy érzi, sikerült megtalálnia a tökéletes harmóniát.

hirdetés
Jennifer Lopez úgy érzi, tökéletes az élete

Jennifer Lopeznek három éve születettek meg az ikrei (Max és Emme) férjétől, Marc Anthonytól. Az énekes-színésznő elmondta, mindig is várta az igazit.

„Úgy gondolom, rengeteg ember keresztülmegy azon, hogy elgondolkozik, mi fog vele történni. Én már átestem ezen. Megkérdeztem magamtól, hogy vajon eljön-e értem a herceg fehér lovon. A szerelem a legmegtévesztőbb és a leglenyűgözőbb dolog a világon.”

JLo már alkotott párt P. Diddyvel és Ben Affleckkel is, de a mélyreható érzést addig nem tapasztalta, amíg anya nem lett.

„Úgy érzem, a legjobb helyen vagyok. Amikor megszülettek az ikrek, másfajta szeretet kerített a hatalmába, amely sokkal mélyebb. Lehet, hogy már tapasztaltad ezt az érzést, de mindig új dolgokat fedezel fel. Például vannak olyan kérdések, amelyekre nincsenek válaszok. Most vagyok a legboldogabb, mert a férjemmel és a gyerekeimmel lehetek.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek