Starity

Béci le akarta beszélni Gigit a vetkőzésről

2011. június 07. 15:03   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ sztárját édesanyja támogatja a nyuszis projektben, Béci azonban azt szerette volna, ha tesója csak később dobja le magáról a textilt.

hirdetés
Béci le akarta beszélni Gigit a vetkőzésről

Kiderült, hogy VV Gigi lesz a Playboy egyik nyári bombázója. A Való Világ sztárja – a többi nyuszis modellhez hasonlóan – mindent megmutat majd magából a férfimagazin júliusi hasábjain, a fotók pedig már el is készültek.

„Én leszek az egyik nyuszi! Nagyon érdekes volt a felkérés, nagyon meglepődtem, és nagyon hízelgő volt, ugyanis a játékból én voltam az egyetlen, akit megkerestek. Nagyon nagy huzavona volt, mert nem akartam, aztán mégis, aztán mégse, de végül megszületett a döntés, és elvállaltam” – újságolja a nagy hírt Gigi a tabutv.hu riporterének.

„Egy nagyon szép nyári hangulatú fotósorozat lesz. Próbáltunk rámenni arra, hogy luxuskategóriát próbáljon tükrözni az összes kép a kiegészítők tekintetében, bár nyilván túl sok ruha nem lesz rajtam. Ez nagyon nagy kihívás volt nekem, de egyben nagyon megtisztelő egy ilyen nívós újságban benne lenni!” – meséli a Tabu Tv videójában VV Gigi, akiről Kasza Tibi készítette el a pikáns képsorozatot.

A Való Világ sztárja nem egyedül döntött a felkérésről: édesanyja és testvére véleményét is kikérte a meztelenkedésről.

„Mindenki kérdezte, hogy vajon mit fog majd szólni anyukám és Béci, de szerencsére jól fogadták. Anyu azt mondta, hogy csináljam, mert ez egy olyan életre szóló élmény lesz, amit majd nagymama koromban is vissza fogok tudni nézni. A Béci azt szerette volna, ha később csinálom meg, de belátta, hogy most vagyok karrierileg és mindenhogyan a csúcson” – osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a szexi valóságshow-hős.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek