Starity

Palvin Barbi szívesen lenne énekesnő

2011. június 07. 19:07   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A magyar sztármodell énekléssel vagy színészkedéssel szeretne foglalkozni, ha már nem tud megélni a szépségéből.

hirdetés
Palvin Barbi szívesen lenne énekesnő

Palvin Barbara a Fashion Awards Hungary díjátadó kedvéért repült haza Londonból egy estére, a rendezvényen pedig őszintén mesélt hétköznapjairól a Tabu Tv riporterének: „Mostanában Angliában vagyok, júniusban New Yorkban fogok tartózkodni, júliusban pedig Párizsba kell majd mennem. Az utazások során mindent az ügynökségek intéznek: elküldik levélben, hogy hová kell mennem, mikorra kell odaérnem, milyen kocsi fog felvenni, hány napig maradhatok ott... Nekem csak az a lényeg, hogy ott legyek és szép legyek!” – magyarázza a modell, akinek a szépségipar mellett még iskolai kötelezettségeivel is meg kell birkóznia.

„Pont múlt héten végeztem az összes vizsgámmal: szerencsére mindent tökéletesen megcsináltam, így mehetek az utolsó évembe. Így elég stresszes a munka, hogy sulival együtt kell csinálnom, de szerintem megéri!”

A fiatal szépség mindaddig tervezi a modellkarrierjét, amíg szüksége van rá az ügynökségeknek, de a szépségipart követően is megvan már a terve: „Utána színésznő vagy énekesnő szeretnék lenni, de ez majd kiderül! Nagyon szeretek énekelni: itthon nyertem például népdaléneklési versenyt is!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek