Starity

Távoltartási végzést kért Eva Mendes

2011. június 08. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznőt több mint három éve zaklatja egy őrült rajongója, aki abban a tudatban él, hogy Eva és ő egy pár. Mendesnél betelt a pohár, és bíróságra ment.

hirdetés
Távoltartási végzést kért Eva Mendes

A szellemlovas sztárját 2008 óta követi egy rajongója. Mendes számára ez eleinte természetesnek tűnt, majd egyre idegesítőbbé vált, így testőrt is fogadott. Májusban azonban betelt a pohár, amikor a férfi megjelent a Los Angeles-i otthonában.

John Luna valószínűleg egy asszisztenstől szerezte meg a színésznő telefonszámát, s azóta több mint kilencórányi bizarr hangfelvétellel bombázta, valamint szerelmes leveleket küldözgetett neki napi rendszerességgel.

„Mr. Luna magatartásától, beleértve a leveleket, melyekben azt írja, bármire kényszeríteni tud engem, állandó félelemben élek. Május 31-én megjelent a házamnál, és figyelte, mit csinálok, odakint várt rám” – áll Mendes hivatalos papírjain.

A színésznő elmondta továbbá, hogy soha nem találkozott a férfival, kapcsolatba sem került vele, így fogalma sincs, honnan szerezte meg a magánjellegű információkat.

A bíróság végzése értelmében Johnnak legalább 100 méteres távolságban el kell kerülnie a színésznőt, aki azt kéri ezenfelül, hogy a férfi fizessen neki 8500 dollárt, azaz másfél millió forintot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek