Starity

Justin Bartha: „A folytatás mocskosabb lett”

2011. június 09. 10:10   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bartha először tartott a folytatástól, ám a végeredmény magáért beszél.

hirdetés
Justin Bartha: „A folytatás mocskosabb lett”

A Másnaposok című vígjáték második része mindössze néhány nap alatt hatalmas sikert aratott világszerte, annak ellenére, hogy a folytatásokat általában negatív kritikával illetik. Sokak szerint a második rész sokkal izgalmasabb, viccesebb és mocskosabb lett, mint az első. Ugyanezt vallja Justin Bartha is, aki a forgatókönyv elolvasása után jó ideig hezitált, utólag viszont belátja, hogy sokkal jobb lett a végeredmény, mint azt bárki gondolta volna.

„Egy kicsit ideges voltam, mert általában a közhiedelem szerint a filmek második részei arról szólnak, hogy a stáb csak a pénzért csinálja. De most komolyan, ugyanazok az emberek vettek részt a folytatásban is, senki sem a pénzért ment bele. Mi csak egy jó filmet akartunk csinálni. A folytatás sokkal mocskosabb lett. Szerintem az embereknek be fog jönni, mert ugyanaz lett, mint az első, csak Bangkokban. A karaktereket még jobban megismerhetjük, és többet nevetünk rajtuk” – mesélte a Parade magazinnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek